HYPNOSE

Wat is er zoal mogelijk qua hypnose: virtuele maagband (afvallen door middel van hypnose), tinnitus (oorsuizen) , depressie, angsten, paniekaanvallen en verslavingen.

Als hypnotherapeut leg ik eventjes het verschil uit tussen hypnose gedaan door een hypnotherapeut en showhypnose:

Bij hypnose word je in een ontspannen toestand gebracht. Je onderbewustzijn is dan meer toegankelijk voor heilzame suggesties die de hypnotherapeut geeft.
Door die suggesties aan het onderbewustzijn te geven krijg je meer vat op je problemen.
Tijdens hypnose ben je bewust van alles wat rondom je gebeurt maar je beslist om er geen aandacht aan te besteden. Je hebt enkel aandacht voor de suggesties die gegeven worden. Je zal ook niks doen dat je niet wil doen. je maakt zelf de keuze om de suggesties op te volgen of niet.

Show-hypnose staat voor vermaak en sensatie waarbij de hypnotiseur een 10-tal mensen zal selecteren die zeer ontvankelijk zijn voor suggesties. Deze mensen geven ‘zijn’ optreden de grootste kans van slagen. Deze mensen hebben ook nog altijd op een bepaald niveau besef van de aanwezigheid van het publiek, waardoor ze onder druk staan om dus maar mee te werken. Je wilt immers niet afgaan!
Iedereen komt immers naar daar om een show te zien.

Virtuele maagbandtraining: 5 sessies van 45 minuten.

Afvallen door middel van  hypnose.

Het is geen dieet, geen jojo-effect dus. Dit zorgt voor een permanente verandering in uw eetgewoonten.

Als kind werd je aangeleerd om je bord leeg te eten want ” de kindjes in Etiopië leden honger” en “jij liet alles op je bord liggen, wat schandalig was”. Zo werd ons onderbewustzijn geprogrammeerd om alles op te eten dat er op ons bord lag. De bedoeling is om het onderbewustzijn te herprogrammeren dat we niet alles moeten opeten, dat we moeten stoppen met eten als we voldaan zijn.  Op die manier val je af met hypnose en kom je ook nooit niet meer bij.

Onder hypnose krijg je suggesties die uw hongergevoel en goesting drastisch doen verminderen.

depressie: 5 sessies van 45 minuten

burn-out: 5 sessies van 45 minuten

tinnitus: 5 sessies van 45 minuten

 

Als je al  jaren met een probleem zit, is dat niet in 1,2,3… opgelost. Vandaar dat je rekening moet houden met een aantal sessies. De sessies verlopen met een interval van 2 à 3 weken.  Hoe langer je aan een probleem werkt, hoe meer slaagkans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *